View online

Wordenskjolds Ølklub

Rigtig godt nytår

Wordenskjolds Ølklub ønsker alle et godt 2019.

Her i Ringsted kan vi se tilbage på et 2018, der for alvor bragte Wordenskjolds Ølklub på Danmarkskortet:

  • Danske Ølentusiaster publicerede for første gang Wordenskjolds Ølklubs anbefalinger til Ølfestivalen i Lokomotivværkstedet.
  • Lokalafdelingen i Køge publicerede Wordenskjolds Ølklubs anbefalinger til Køge Øldag.
  • Wordenskjolds Ølklub blev tildelt den regionale ølpris for Region Midt-Vestsjælland for at udbrede kendskabet til det gode øl.

I 2019 vil Wordenskjolds Ølklub fortsætte med at lave smagninger. Det er nu muligt at tilmelde sig uden på forhånd at være medlem af ølklubben. Du kan også tilmelde flere personer på en gang. Husk at betalingen skal ske hurtigst muligt efter tilmelding.

Årets første smagning er allerede udsolgt. Men der er stadig pladser tilbage til de øvrige smagninger, der er planlagt. Februar måned er Barley Wine smagningens måned. Der afholdes smagning i Ringsted d. 2. februar og i Årslev d. 9. februar. Begge smagninger starter kl. 14.00 og koster 325 kr. Programmet for smagningerne kan ses her:

Barley Wine smagning i Ringsted d. 2. februar

Barley Wine smagning i Årslev d. 9. februar

Samarbejdet med Skema Ringsted fortsætter også i 2019, hvor vi starter med en smagning d. 28. marts med øl der passer godt til foråret og påskebordet.

For Danske Ølentusiaster Ringsted afholdes d. 22. marts en trappist smagning, hvor der vil blive præsenteret 15 øl fra trappistklostre. Mere information på Facebook:

15 trappister for DØE Ringsted d. 22. marts

I 2018 var der flere bryggerier, der hyrede Wordenskjolds Ølklub til at afholde smagninger med bryggeriets øl. Det er en trend, som forhåbentlig kan fortsætte i 2019.

I 2018 var der flere bryggere, både håndbryggere og professionelle, der deltog i smagninger i kælderen hos Wordenskjolds Ølklub. Er du brygger, og kan se en øl i dit sortiment, som vil passe godt til en smagning, så kontakt Wordenskjolds Ølklub for at få din øl med på smagningen.

Der er allerede nu flere planlagte private smagninger i Wordenskjolds Ølklub i 2019. Kontakt os, hvis du vil have Wordenskjolds Ølklub ud og afholde smagning i din virksomhed, forening, loge eller i helt privat regi til en fest, fødselsdag eller middag.

Til slut vil jeg ønske alle et godt ølår 2019. Jeg håber, at vi ses til en af smagningerne eller til en ølfestival rundt omkring.

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold
Wordenskjolds Ølklub

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.
 

Manage your subscription

Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted