Wordenskjolds Ølklub

Kære alle

Så er der igen nyt om ølsmagninger hos Wordenskjolds Ølklub.

I morgen lørdag d. 23. februar kl. 10.00 bliver der åbnet for billetsalget til 2 helt specielle smagninger hos Wordenskjolds Ølklub.

De syv dødssynder og Se7en

Fredag d. 29. marts kl. 18.00 inviterer Wordenskjolds Ølklub til smagning med Amager Bryghus' De syv dødssynder. Vi starter med en burger fra Kokken og Tyren, hvortil vi skal smage to IPAer fra Bryggeriet Åben. Derefter skal vi se filmen Se7en, hvortil vi skal smage de 7 øl Amager Bryghus' The Sinner Series. De vil blive serveret i den rækkefølge de optræder i filmen. Da dette er en privat visning af filmen, vil der til dette arrangement kun være tilmelding for medlemmer af Wordenskjolds Ølklub. Det er ikke muligt at invitere gæster denne aften.

Kun 8 pladser til denne smagning.

Prisen er 425 kr. Tilmelding kan ske på: http://www.wordenskjold.eu/events/de-syv-doedssynder-og-se7en/

Homage to Anders Kissmeyer

Lørdag d. 6. april kl. 14.00 inviterer Wordenskjolds Ølklub til smagning med 10 øl, som Anders Kissmeyer har brygget eller været med til at brygge. Vi skal smage collabs fra USA, det første batch fra Theodor Schiøtz, øl fra verdens bedste bryggeri Hill Farmstead og ikke mindst flere øl fra mesterens hånd selv.

Kun 9 pladser til denne smagning.

Prisen er 300 kr. Tilmelding kan ske på: http://www.wordenskjold.eu/events/homage-to-anders-kissmeyer/

Husk! Det er fra i morgen lørdag d. 23. februar kl. 10.00 at du kan tilmelde dig. Jeg håber, at vi ses til en af smagningerne.

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.