View online

Wordenskjolds Ølklub

Rigtig godt nytår

Wordenskjolds Ølklub ønsker alle et godt 2020.

Her i Ringsted kan vi se tilbage på et 2019, hvor Wordenskjolds Ølklub har afholdt 43 ølsmagninger både i kælderen i Ringsted og til forskellige private arrangementer.

Et af højdepunkterne fra 2019 har været at holde ølsmagning på You'll Never Walk Alone for Torben Mathews i Kolding. Han udtalte efterfølgende:

"Claus er en yderst interessant og vidende foredragsholder, der formår at henvende sig til såvel nørder som menigfolk uden den store baggrundsviden. Man mærker omgående, at der er lagt et godt og stort stykke arbejde bag fortællingen, og at han brænder for emnet. Alt sammen bliver dog fortalt med et glimt i øjet, så tingene ikke bliver for alvorlige eller, endnu værre, kedelige. Jeg vil ikke tøve med at bruge Claus, hvis vi en anden gang får brug for lidt inspiration udefra."

Et andet højdepunkt var deltagelsen i BXLBeerFest i Bruxelles sammen med René Hansen fra Det Lille Bryggeri. Fantastisk at opleve hvor meget opmærksomhed vi fik.

Og endelig skal nævnes de to smagninger, som blev afholdt for Danske Ølentusiaster Ringsted. I foråret den store trappistsmagning, hvor vi smagte 15 forskellige trappistøl, og i efteråret, hvor vi kom igennem 8 meget forskellige øl fra To Øl.

I 2020 vil Wordenskjolds Ølklub selvfølgelig fortsætte med at lave smagninger i Ringsted. Husk at betalingen skal ske hurtigst muligt efter tilmelding.

Der er allerede nu flere planlagte private smagninger i Wordenskjolds Ølklub i 2019. Kontakt os, hvis du vil have Wordenskjolds Ølklub ud og afholde smagning i din virksomhed, forening, loge eller i helt privat regi til en fest, fødselsdag eller middag. Det er en god idé allerede nu at tænke på både sommerfesten og julefrokosten i virksomheden.

Til slut vil jeg ønske alle et godt ølår 2020. Jeg håber, at vi ses til en af smagningerne eller til en ølfestival rundt omkring.

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold
Wordenskjolds Ølklub

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.
 

Manage your subscription

Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted