View online

Wordenskjolds Ølklub

Anbefalinger til ølfestival i Wika Meny i Køge

I Wika Meny i Køge, er det Brian Lindberg Hansen, der bestyrer et af lokalområdets bedste ølafdelinger. Han har inviteret til ølfestival tirsdag d. 25. februar. Der kommer mere end 10 stande med øl fra både danske bryggerier og distributører. Så der vil være et bredt udvalg af øl, som kan tilfredsstille selv de mest tørstige sjæle. Som jeg har gjort tidligere til både Danske Ølentusiasters Ølfestival og Køge Øldag, så vil jeg også her komme med mit bud på nogle øl, som jeg synes ser spændende ud.

Jeg har tilføjet den aktuelle score på Untappd for de forskellige øl. Jeg bruger selv Uptappd som en guide til, hvordan en øl smager. Men da smag jo er individuelt, så skal scoren ikke betragtes som den endegyldige sandhed, da man selv kan have en anden opfattelse. Og forskellige anmeldere kan bruge skalaen forskelligt og have forskellige tanker bag deres karakter; er det den enkelte øl, der bedømmes eller er det op imod ølstilen.

Du kan læse mine anbefalinger her: 

https://www.wordenskjold.eu/2020/02/19/anbefalinger-wika-2020/

Jeg håber, at du har fundet lidt inspiration til at gå på opdagelse i de mange spændende øl, som du kan smage på ølfestivalen i Wika Meny i Køge. Men husk at lade dig inspirere. At smage det samme som vi plejer udvider ikke vores horisont. Vær nysgerrig. Det giver nogle gange smagsoplevelser ud over det sædvanlige. Rigtig god ølfestival.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til listen, så er du meget velkommen til at kontakte mig. 

Mange ølhilsner

 

Claus Jacob Wordenskjold
Wordenskjolds Ølklub
www.wordenskjold.eu
Modtager af Danske Ølentusiasters Regionale Ølpris 2018

 
Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.
 

Manage your subscription

Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted