Wordenskjolds Ølklub

Kære alle

Sundhedskrisen med Corona sætter sit store præg på hverdagen for de fleste. Også her i Ringsted, hvor det har været tæt inde på kroppen. Uden at være testet positiv, er det sandsynligt, at min kone Birthe har været ramt. Heldigvis er jeg indtil videre gået fri, men forbuddet mod at være samlet mere end 10 personer, betyder jo, at smagningerne i Wordenskjolds Ølklub stadig ikke kan afholdes.

Derfor er alle smagninger indtil videre aflyst. Næste smagning skulle have været BXLBeerFest smagningen d. 4. april, som vi finder en ny dato til.

På Facebook har flere startet forskellige bevægelser. Nogle synger morgensang, andre starter Craftbeeraid2020 eller fællesskål. Coronakrisen har også betydet, at bryggeriernes salg mere eller mindre er gået i stå. Derfor ser vi nye tiltag med gratis levering.

Det har flere bryggerier startet på, heriblandt de to lokale Ringsted bryggerier, Dagmarbryggeriet og Det Lille Bryggeri. Støt bryggerierne, hvis I også vil have, at de er der i morgen.

I Wordenskjolds Ølklub vil vi heller ikke stå tilbage for nye tiltag. Lørdag d. 28. marts var der premiere på online smagning via Microsoft Teams. I samarbejde med Det Lille Bryggeri smagte vi 6 forskellige øl, der var bragt ud til deltagerne sammen med et glas og lidt chips i løbet af ugen. Et godt koncept, hvor det stadig er muligt for deltagerne at komme med verbale kommentarer i løbet af smagningen. Og vi var så heldige at have René Hansen med fra Det Lille Bryggeri, som kom med mange gode anekdoter i løbet af de små 2 timer som smagningen tog.

Lørdag d. 11. april 2020 kl. 14.00 er det tid til næste online smagning. Her skal der smages 6 øl fra Herslev Bryghus. Og også her vil der være en brygger tilstede fra bryggeriet.

Prisen er 300 kr for 6 øl, 1 glas og 1 pose chips. Det er muligt at være 2 eller 3 som kan dele en pakke og smage med hinanden. Derfor tlibyder vi, at man kan købe et ekstra glas for 25 kr. Betaling med MobilePay efter tilmelding.

Tilmelding: https://www.wordenskjold.eu/events/herslevonline/

Der arbejdes også på en smagning lørdag d. 4. april. Men de sidste detaljer skal på plads inden der kan meldes noget ud. Der vil komme et nyt nyhedsbrev, hvis det lykkes at arrangere en smagning d. 4. april.

Husk, at tilmelding til eventen på Facebook ikke tæller som en tilmelding til ølsmagningen. Du bedes indbetale beløbet for smagningen hurtigst muligt efter tilmeldingen.

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.