Wordenskjolds Ølklub

Kære alle

Jeg beklager at skulle udsende endnu et nyhedsbrev. Smagningen med Hoppe.beer begynder kl. 19 og ikke som først skrevet kl. 14. Resten skulle passe.

Forsat god søndag!

 

 

 

Selv om Danmark så småt er begyndt at lukke op, så er der stadig forbud mod at være samlet mere end 10 personer, og smagningerne i Wordenskjolds Ølklub kan derfor stadig ikke afholdes.

Alle smagninger i kælderen i Ringsed er stadig aflyst indtil videre. 

Efter at have afholdt smagninger med Det Lille Bryggeri og senest Herslev Bryghus, hvor der var imponerende 45 deltagere, så fortsætter vi med online smagninger.

Lørdag d. 25. april 2020 kl. 19.00 er det tid til næste online smagning. Her skal der smages 6 øl fra Hoppe.beer.

Prisen er 300 kr for 6 øl, 1 glas og 1 pose chips. Alle øl er 33 cl, det er derfor muligt at være 2 som kan dele en pakke og smage med hinanden. Da Hoppe.beer ikke har sit eget glas, vil man få et smageglas fra Danske Ølentusiaster. Man kan købe et ekstra glas for 15 kr. Betaling med MobilePay efter tilmelding.

Tilmelding: https://www.wordenskjold.eu/events/hoppeonline/

Husk, at tilmelding til eventen på Facebook ikke tæller som en tilmelding til ølsmagningen. Du bedes indbetale beløbet for smagningen hurtigst muligt efter tilmeldingen.

Der arbejdes intenst på at få tilsagn fra andre samarbejdspartnere, så der også kan afholdes smagninger de to eftefølgende lørdage, altså d. 2. maj og 9. maj. 

Mange ølhilsner

Claus Jacob Wordenskjold

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.