Wordenskjolds Ølklub

Kære alle

Solen skinner her i Ringsted. Foråret kan være på vej. Og dermed kan vi forhåbentlig også se frem mod nogle mere normale tider. Men da vi ikke kan forsamles, så er det stadig online smagningerne, der er muligheden for at mødes til ølsmagning. 

Indtil videre er der blevet afholdt flere virtuelle smagninger i samarbejde med bl.a. Det Lille Bryggeri, Ninkasira og afdelinger af Danske Ølentusiaster. Lørdag d. 13. februar holdt Det Lille Bryggeri og Wordenskjolds Ølklub den hidtil største smagning med næsten 100 solgte smagepakker.

Polsk online smagning

Lørdag d. 6. marts 2021 kl. 14.00 er det tid til den næste virtuelle smagning. Efter en stor succes sidste år laver Wordenskjolds Ølklub endnu en virtuel polsk ølsmagning i samarbejde med Ninkasira og tidensoel.dk.

Vi skal igennem følgende program:

  • Gesta Materia (7,5%) – Imperial IPA (Browar Gwarek, Polen)
  • Desktop Mess (7,1%) – New England Imperial IPA (Maltgarden, Polen)
  • Quiet Storm 3: Winter Edition (8,5%) – Gose (Funky Fluid, Polen)
  • Crazy Lines #4 (9%) – Black IPA (Browar Nepomucen, Polen)
  • Grizzly (10,2%) – Pastry Stout (Browar Hopito, Polen)
  • Ragnar (10,7%) – Imperial Porter (Browar Trzech Kumpli, Polen)

Alle øl er 0,5 liter pånær 1, der er 0,33 liter, og med 3 glas i pakken, så det er muligt at være 3 om en pakke. Men man behøver ikke. Du får en ølsmagning ud over det sædvanlige, høj kvalitet og en høj gennemsnitlig rate på untappd. Sæt jer sammen med et par venner, i familien eller tag smagningen selv. Du får virtuel samvær med andre, god øloplevelse og en rejse i smagens verden.

Prisen er kun 360 kr for 6 øl og 3 glas. 

På Sjælland vil der være personlig levering. Her er tilmeldingsfristen mandag d. 1. marts.

På Fyn og i Jylland, hvor leverancen vil ske til GLS Pakkeshops, er tilmeldingsfristen ligeledes mandag d. 1. marts.

Tilmelding: https://www.wordenskjold.eu/events/polsk21/

 

Beer battle med Det Lille Bryggeri og Wordenskjolds Ølklub

Smagningen finder sted fredag d. 26. marts 2021 kl. 19:00-21:30. Denne bliver anderledes end de tidligere, vi har afholdt, nemlig en Beerbattle. Vi har udvalgt 4 kategorier, og René fra Det Lille Bryggeri finder en øl til hver kategori fra bryggeriets sortiment. Claus Jacob Wordenskjold fra Wordenskjold Ølklub finder også 1 øl til hver kategori. Han må vælge øl fra alle verdens bryggerier.

Så er I klar til en Beerbattle? Det Lille Bryggeri vs. Verden

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 18/3-2021. BEMÆRK DER SÆTTES KUN 50 KASSER TIL SALG. De 4 kategorier der skal dystes i er:

  • Forår/påskeøl
  • Humlet øl
  • Stærk øl over 9% (dette kan være belgisk, barley wine, old ale osv osv.)
  • Sort øl

Tilmelding: https://denlillegaardbutik.dk/events/virtuel-beer-battle-oelsmagning-mellem-det-lille-bryggeri-og-wordenskjold-oelklub-26-marts-2021/

 

For begge smagninger glæder at:

Smagningen vil blive afholdt via Microsoft Teams. Selvom du ikke bruger Microsoft Teams, så kan du gratis downloade appen på din telefon eller tablet. Fordelen ved Microsoft Teams er, at man kan se det i som et stort online møde, så alle deltagere verbalt kan stille spørgsmål eller komme med kommentarer.

Husk, at tilmelding til events på Facebook ikke tæller som en tilmelding til ølsmagningen. Hvis du ikke betaler med betalingskort, så bedes du indbetale beløbet for smagningen hurtigst muligt efter tilmeldingen.

 

Mange ølhilsner

 

Claus Jacob Wordenskjold

Wordenskjolds Ølklub
Bøllingsvej 16, 4100 Ringsted
Facebook
 
To change your subscription, click here.